Zaterdag 14 april organiseert Alkmaar Sport in De Meent Bauerfeind een tweede bijscholingsdag voor docenten en overige betrokkenen bij de ouderensport in Alkmaar. Het programma duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De dag bestaat uit twee delen. Er wordt gestart met een voorlichting over dementie door een casemanager van Geriant, een organisatie die in brede zin hulpverlening biedt bij dementie. Na de lunch verzorgt fysiotherapeute Joline Groot van Magentazorg een interactieve en informatieve workshop Bootcamp voor senioren.

Vooraf aanmelden voor de bijscholingsdag is noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Mirjam van der Welle, tel. 072-548 93 23.
Pin It
Bekeken: 2452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/