Vrijdag 8 juni organiseert Kolping Boys het allereerste Beverkoog voetbaltoernooi. In vier poules strijden zestien teams met Alkmaarse ondernemers om de allereerste Beverkoogbokaal. Het voetbaltoernooi is een van de initiatieven van de actieve sponsorcommissie van Kolping en past perfect bij netwerkgedachte van deze commissie.

Elk zevenkoppig team, met eventuele reserves, speelt minimaal drie wedstrijden van 15 minuten op een half kunstgrasveld. Het toernooi start om 18:00 uur en de prijsuitreiking vindt naar verwachting plaats rond 21:00 uur.

Voor aanvang wordt een hapje aangeboden door Polderhof-nieuwkomer Kwalitaria en uiteraard is er ook achteraf genoeg tijd om na te praten en te netwerken.

Deelname aan het Beverkoog voetbaltoernooi bij Kolping Boys is gratis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan vóór 22 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Deelnemers dienen zelf herkenbare teamkleding en voetbalschoenen mee te nemen.
Pin It
Bekeken: 2443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/