Van 3 t/m 6 oktober strijkt het grootse en theaterproject Victorie! neer op het Waagplein in Alkmaar. De professionele cast van de splinternieuwe voorstelling is inmiddels bekend en nu kunnen ook amateur-theaterspelers zich aanmelden om deel te nemen aan dit onvergetelijke avontuur.

Victorie! is een nieuw theaterproject in het kader van de Victoriefeesten. Op het Waagplein komt de roemruchte geschiedenis van de Tachtigjarige Oorlog tot leven in dynamisch en groots locatietheater. Professionele acteurs en honderden figuranten slepen het publiek mee in een bloedstollend verhaal over helden, verraad en idealen. "Waar je in gelooft is van belang, waar je voor strijdt nog belangrijker. Voor Spanje of Oranje!"

Aanmelden en meer informatie op viervictorie.nl/meedoen. De regisseur maakt vervolgens een selectie, die auditie kan komen doen op donderdag 15 en 22 april. De uitverkorenen repeteren twee dagen in juli en daarna weer eind september en begin oktober. (foto: Bowie Verschuuren)
Pin It
Bekeken: 2575x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/