Hortus Alkmaar organiseert dit voorjaar weer fotografiecursussen onder leiding van Linda Karels. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een basiscursus, een gevorderdencursus, creatieve fotografie en zwart-witfotografie.

Linda komt oorspronkelijk uit het onderwijs en weet dan ook hoe belangrijk de juiste begeleiding is. Ze laat onderwerpen stapsgewijs aan bod komen. Elke les begint met een stukje theorie en daarna ga je zelf aan de slag in de prachtige tuin van de Hortus.

De beginners- en gevorderdencursus starten op vrijdag 6 april. De gevorderden in de ochtend en de beginners in de middag. Na afloop is er nog een les macrofotografie te volgen. De cursus zwart-witfotografie start donderdagavond 12 april en de cursus creatieve fotografie start dinsdagavond 15 mei.

Kijk voor meer informatie op www.hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2821x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/