Zaterdag 24 maart voert Collegium Vocale Camerata de Johannes Passion van Bach uit in de Koogerkerk te Zuid-Scharwoude en op zondag 25 maart in de Witte Kerk van Heiloo.

Op Goede Vrijdag 7 april 1724 weerklonk in de Thomaskirche in Leipzig Johann Sebastian Bach’s eerste passie, de Johannes-Passion, die in vergelijking met de Matthäus-passion vaak zowel korter als intenser wordt ervaren. De spanning en diepgang die vanaf de eerste maten worden neergezet zijn kenmerkend voor het hele werk, waarin het lijdensverhaal van Christus wordt uitgebeeld door verschillende koordelen, aria’s en
recitatieven.

Collegium Vocale Camerata, onder leiding van Gerard Leegwater, voert sinds jaar en dag iedere maand een Bach-cantate uit in de Kooger Kerk en ook vier keer per jaar in de Heilooër Witte Kerk.

Het koor beschikt over zeer goede en ervaren zangers en is voor deze gelegenheid uitgebreid met projectzangers. Het koor en de solisten worden begeleid door een professioneel orkest.

Het optreden op zaterdag in de Koogerkerk begint om 20:00 uur en op zondag in de Witte Kerk om 15:00 uur. Kaartjes kosten 22 euro per stuk en zijn per email te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op www.collegiumvocale.nl.
Pin It
Bekeken: 2985x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/