Eind 2017 heeft het Alkmaarse gemeentebestuur besloten dat er een goed plan moest komen om jongeren een serieuze rol te geven in de lokale politiek. Het college zou in januari een voorstel voor een jongerenplatform klaar hebben, maar dat is niet gelukt.

Willem Peters (BAS): “Onze fractie heeft hierover vragen gesteld en uit de beantwoording blijkt dat er helemaal geen voorstel is. Het niet nakomen van de afspraak is extra jammer omdat we binnenkort een grote verkiezingsbijeenkomst in het Horizon College hebben, waar meer dan 700 jongeren in debat gaan met de Alkmaarse politiek. Daar zou het plan voor een adviserend jongerenplatform mooi besproken kunnen worden.”

Volgens Peters heeft het college van B&W geen uitleg gegeven over het niet opgestelde voorstel. “Als voorzitter van de raadswerkgroep die het plan voor een jongerenplatform heeft voorbereid, ben ik verrast en teleurgesteld. Dit is een gemiste kans om Alkmaarse jongeren te enthousiasmeren voor de politiek.”
Pin It
Bekeken: 3065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/