Mourad G. heeft van de politierechter een voorwaardelijke celstraf van een week gekregen voor de diefstal van een elektrische mountainbike in Alkmaar. Dit meldt het NHD. Hij liep tegen de lamp dankzij een NS-conducteur. De 34-jarige Amsterdammer moet tevens 100 euro betalen aan de conducteur die hij twee weken daarvoor had beledigd.

Mourad trof op 4 juni 2017 een wantrouwige treinconducteur richting Zaandam.  "Jij wilt natuurlijk weten hoe ik aan die fiets kom", had G. gezegd. Die conducteur trok de elektrische fiets na. De 1.600 euro kostende MTB bleek te zijn gestolen vanaf de Houttil in Alkmaar. Stille getuige was het achtergebleven kettingslot.

Zijn advocaat stelde volgens het NHD, in afwezigheid van G., dat zijn cliënt psychische en verslavingsproblemen heeft, impulsief en onnadenkend is en hulp nodig heeft.

Een kleine hint was dat Mourad vrijuit toegaf dat de gestolen fiets de mooiste was die hij ooit gezien had en dat hij er zelf eentje wilde kopen wanneer hij het geld ervoor had. Opmerkelijker was de confrontatie met ook een conducteur, twee weken voordat hij met de fiets betrapt werd.

G. stond toen op station Alkmaar en werd gevraagd zijn joint te uit te maken. Hij ging flink in verweer, begon te schelden en maakte zijn riem los, vermoedelijk om de conducteur te slaan. Dat leverde hem ook een aanhouding op.
Pin It
Bekeken: 2380x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/