Na vier keer uitgezonden te hebben vanuit Grand Café Klunder, zal Alkmaar Centraal zaterdag met een speciale live uitzending van het Politiek Café komen. Tussen 13:00 en 14:00 uur gaat presentator Robert-Jan Knook de verkiezingsmarkt 'Raad op Straat' op het Canadaplein bezoeken.

Knook gaat bij iedere Alkmaarse politieke partij langs om te informeren wat zij het belangrijkste wapenfeit van de afgelopen vier jaar vinden en wat zij voor de komende raadsperiode in petto hebben. Ook legt Knook alle partijen stellingen voor, waarop (kandidaat) raadsleden zullen antwoorden door op een rood dan wel groen vlak te gaan staan.

Het publiek mag meedoen en zo zijn mening geven over actuele politieke onderwerpen. De uitzending is te zien op televisie en internet, maar het winkelend publiek kan ook meekijken op een groot scherm.

De komende weken vinden nog meer debatten en bijeenkomsten plaats voor inwoners, om zich te kunnen verdiepen in de verkiezingsbeloftes van de Alkmaarse partijen. Op alkmaar.nl/verkiezingen is daar alles over te lezen. Natuurlijk is er ook nog alkmaar.kieskompas.nl. Let wel, DENK Alkmaar is uit het Kieskompas gestapt.
Pin It
Bekeken: 2518x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/