Het rondreizende festival Popronde heeft zijn toerschema bekend gemaakt en zal dit jaar op 9 november weer in Alkmaar neerstrijken. Het bekende en gratis muziekfestival begint op 13 september en eindigt 24 november in de Melkweg in Amsterdam.

Op 9 november wordt de binnenstad van Alkmaar omgetoverd tot één groot festivalterrein en zijn er bands te bezichtigen die 'er toe gaan doen'. De bands treden op in cafés, podia, galleries en kerken. In voorgaande jaren zijn bands en artiesten als Racoon, Dotan, De Staat, Kensington en Chef'Special mede door dit festival bekende en succesvolle bands geworden.

Welke bands dit jaar in Alkmaar gaan optreden wordt later dit jaar bekend gemaakt. Op de website popronde.nl staan data, de bands en deelnemende steden vermeld.
Pin It
Bekeken: 2422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/