In het kader van NL Doet organiseert het Natuur Instituut op zondag 11 maart van 14.00 tot 16.00 uur de gratis workshop Voedselbos in de Praktijk.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich voor te laten lichten en te komen helpen bij de aanleg. De aanplant van struiken en planten, van boerenkrokus en daslook tot lijsterbes en boswilg, zorgt voor een leefomgeving waar insecten, vogels en zoogdieren méér voedsel uit de natuur kunnen halen.

Vrijwilligers van het Natuur Instituut informeren alle aanwezigen eerst over de principes van een voedselbos, waarna iedereen de handen uit de mouwen kan steken in de Egmonderhout.

De koffie en thee staan vanaf 13.30 uur klaar in Centrum Natuur Instituut De Heukelshof aan de Terborchlaan 201 te Alkmaar. Aanmelden kan door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 2170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/