Maandag was de dag van de kandidaatstelling voor de
gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Alkmaarse politieke partijen hadden tot 17:00 uur de tijd om hun kandidatenlijst en bijbehorende stukken in te leveren. Aan het eind van de dag stond de teller op veertien.

De bekende partijen OPA, PvdA, VVD, CDA, GroenLinks, D66, Leefbaar Alkmaar, SPA en ChristenUnie nemen weer deel. Officiële nieuwkomers zijn BAS en DENK. Helemaal nieuw in gemeente Alkmaar zijn de Partij voor de Dieren, Democratische Partij Alkmaar en de Partij voor Iedereen.

Dinsdag heeft het Centraal Stembureau in een besloten zitting onderzocht of alle kandidatenlijsten en bijbehorende stukken, zoals instemmings- en ondersteuningsverklaringen, voldoen aan de Kieswet. Alles bleek in orde.

In de vergadering op vrijdag 9 februari komt het Centraal Stembureau bijeen voor definitieve vaststelling. Ook vindt dan de nummering van de lijsten plaats.
Pin It
Bekeken: 2808x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/