Op woensdag 7 februari staat de Alkmaarse VVD met de Bakkie-doen-truck bij Sportcomplex De Meent om te peilen wat inwoners zoal vinden van sport in Alkmaar en van wat er speelt in de eigen buurt.

Lijsttrekker John van der Rhee graag met inwoners in gesprek onder het genot van een (gratis) bakkie koffie, net als sportwethouder Pieter Dijkman en VVD. Ze zijn aanwezig tussen 14:30 en 19:00 uur.

Zodra hij uit Den Haag weg kan zal ook Tweede Kamerlid Rudmer Heerema bij de truck staan. De Alkmaarder is in de Tweede Kamer woordvoerder Sport en Natuur. Ook kandidaat-raadsleden zullen aanwezig zijn.

Iedereen die vragen heeft voor de Alkmaarse VVD of iets kwijt wil is welkom bij de truck, maar ook mensen die gewoon zin in koffie hebben.
Pin It
Bekeken: 2408x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/