Dinsdagochtend vond bij Rollebol Kindercentra in Alkmaar de feestelijke aftrap plaats van “BoekStart in de Kinderopvang”.

Wethouder Elly Konijn van Onderwijs & Kinderopvang las het bekroonde prentenboek van de Nationale Voorleesdagen voor, Ssst! De tijger slaapt. Daarna werden de contracten getekend en mochten de kinderen een cadeau uitpakken. Dat was natuurlijk een mooi boek.

Met de ondertekening start een structurele samenwerking tussen Rollebol en Bibliotheek Kennemerwaard, met als doel het lezen met heel jonge kinderen te bevorderen en ouders met jonge kinderen te laten genieten van een actuele collectie boeken.

Consulenten van Bibliotheek Kennemerwaard zijn al actief op basisscholen in Alkmaar op het gebied van taal- en leesbevordering en mediawijsheid. Die lijn wordt nu ook doorgezet op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.
Pin It
Bekeken: 2668x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/