De Zweedse eigenaar van de Kijkshop heeft alle zeventig filialen gesloten waardoor rond de vierhonderd mensen hun baan verliezen. Vandaag wordt faillissement bij de rechter aangevraagd. Ook de vestiging in het Waardse winkelcentrum Middenwaard is met onmiddellijke ingang gesloten

Vorig jaar werden al twintig van de toen nog 87 winkels gesloten omdat ze niet meer rendabel bleken. Een deel van de winkels werd verkocht aan Neckermann.

Het is volgens een woordvoerder nu aan een curator om te kijken of een eventuele verkoop of doorstart mogelijk is, zo is op nu.nl te lezen. Mogelijk wordt besloten dat de winkels tijdelijk weer opengaan als dat in het belang van de verkoop van de boedel is.

 

In 1973 opende Kijkshop de eerste winkel in Den Bosch en stond al snel bekend als de 'vitrinewinkel'. Producten konden via een briefje bij een balie besteld worden, waarna de bestelling uit het magazijn werden gehaald. Later breidde de winkel zich ook uit naar internet. (foto: bruca.nl)
Pin It
Bekeken: 2823x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/