Woensdag?? heeft de Alkmaarse afdeling van D66 het programma vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Onder het motto “samenwerking is de beste weg naar vooruitgang” gaat de partij voor de hoofdthema’s Goed onderwijs, Goed ?en duurzaam ?wonen en Gelijke kansen.

?D66 wil onder andere dat er in het onderwijs veel aandacht is voor kinderen met een dreigende taalachterstand. Samenwerking met ouders is daarbij belangrijk Op het gebied van wonen pleit de partij voor véél woningbouw in en aan de stad. Er is veel vraag naar met name huurwoningen.

Ook het terugdringen van vervuilend verkeer in de binnenstad krijgt een hoge prioriteit, evenals verbetering van fietspaden. ?En een spectaculaire wens is een overkapping van een groot deel van de Martin Luther Kingweg, waardoor zowel geluidshinder als verspreiding van fijnstof afneemt. Door bij of op de overkapping woningen te bouwen kunnen de kosten worden gedekt, verwacht de D66 Alkmaar.

Het hele verkiezingsprogramma is in te zien op d66-alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/