Ronald van Veen is verkozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie Alkmaar. De 32-jarige inwoner van De Mare zal zich gaan inzetten voor "een waardevolle samenleving, een samenleving die jong en oud de kans geeft zichzelf te ontplooien en mee te doen in een veilige en liefdevolle woonomgeving".

Ronald van Veen woont met zijn vrouw en drie kinderen sinds negen jaar in de regio Alkmaar, waarvan de laatste zes jaar in de wijk De Mare. In het dagelijks werkt hij bij Nuon en trainer/coach bij SV Koedijk van het voetbalelftal waarin zijn oudste zoon speelt.

Persoonlijke speerpunten zijn jeugd en veiligheid. "Wij dienen ervoor te zorgen dat de nieuwe generatie veilig en vertrouwd kan opgroeien in de gemeente Alkmaar. Daarnaast vinden wij, als ChristenUnie zorg en milieu ook belangrijk."

Samen met een fantastisch team wil Van Veen alles op alles zetten het geluid van de ChristenUnie in de gemeente Alkmaar te laten horen en zo samen verder te bouwen aan een toekomst waarin iedereen
meetelt.
Pin It
Bekeken: 2928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/