De tomeloze inzet en positiviteit van de vrijwilligers van speeltuin 't Span wordt niet beloond dit jaar. Ondanks de vele positieve reacties lijkt de kruistocht tégen de plannen van de speeltuin vruchten af te werpen.

Een groep gelijkgestemde critici wist een flinke hoeveelheid 'tegenlawaai' te maken. Vele gesprekken met de buurt zijn er al door de mensen achter de speeltuin gevoerd en de originele plannen van de speeltuin zijn flink aangepast.

Ook zijn er toezeggingen gedaan over mogelijke overlast en is gebleken dat de veronderstelde parkeeroverlast grotendeels bij de buurtbewoners vandaan komt en niet bij de speeltuinbezoekers. Zelfs uitbreiding van de speeltuin veroorzaakt geen extra parkeeroverlast zo antwoordde het Alkmaarse college op vragen van de Seniorenpartij.

De speeltuin lijkt het gevecht niet te kunnen winnen, iedere oplossing of toezegging wordt gevolgd door een nieuw probleem. Het onophoudelijk klagen van het georganiseerde groepje tegenstanders leidt mogelijk tot het wegvallen van de financiering van de uitbreiding.

De speeltuin heeft meerdere fondsen aangeschreven die bij elkaar zo'n 100.000 euro hebben toegezegd. Maar dan moest wel de schop vóór 2018 in de grond.

Het college wil na een eerder positief geluid nu dat de speeltuin voor de zoveelste keer met omwonenden om tafel gaat en wil pas in april 2018 een beslissing nemen.
Pin It
Bekeken: 4668x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/