Donderdag heeft Leefbaar Alkmaar haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart bekendgemaakt. Deze werd tijdens de ledenvergadering op vrijdag 22 december in wijkcentrum Overdie vastgesteld, net als het verkiezingsprogramma.

Dat Maya Bolte en John Hagens de lijst weer zouden aanvoeren, was al in oktober bepaald. Mieke Biesheuvel uit De Rijp neemt de derde plaats in op de kandidatenlijst. Zij is, naast fractie-assistent, administratief medewerkster en werkte vroeger in de thuiszorg.

In het verkiezingsprogramma valt het meest op dat LA een 'radicale mentaliteitsverandering van politici' wil. Er zou nu veel te weinig transparantie zijn en de participatie van inwoners kan een impuls gebruiken.

Ook wil LA geen uitbreiding met Heerhugowaard en Langedijk, omdat dit de afstand tussen bestuur en de burger verder vergroot. De partij wil kosten besparen op inhuur van externen en dure onderzoeken. Een aantal andere speerpunten zijn herinvoering van de oude sluitingstijden voor de horeca en plaatsing van geluidsschermen aan de ring van Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 3410x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/