De politie van Alkmaar vraagt opnieuw aandacht voor de vermissing van de inmiddels 23-jarige Michael Haver. 'Mike' wordt sinds 20 november vermist uit de instelling Dijk en Duin in Castricum. Mogelijk verblijft hij in Alkmaar.

Mike vertrok zonder jas, geld, mobiele telefoon en medicijnen. Zonder medicatie kan hij in katatonische toestand raken, waarbij hij verstijft en niet meer kan praten.

Mike droeg een groen t-shirt, zwarte trui, spijkerbroek en Nike gympen. Sinds het maken van de getoonde foto, is Mike een stuk vermagerd en zijn gezicht ziet er smaller uit. Mogelijk heeft hij een baardje.

Er is door de politie uitvoerig gezocht in Castricum, Akersloot en Alkmaar en ook door burgers, onder andere via Stichting ZoekjeMee. Helaas nog altijd zonder resultaat. Wie meer denk te weten over Mike's vermissing, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.
Pin It
Bekeken: 6344x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/