Zeven Nederlandse topartiesten komen vrijdag 22 december naar Theater De Vest in Alkmaar voor de uitvoering van hun succesvolle theatershow 'Back To The Country'. Eén van de trekpleisters van de show is Savannah uit Tilburg, de meest populaire countryband van de Benelux.

Naast Savannah wordt het concert gedragen door de solisten Dick van Altena en Cor Sanne. Laatstgenoemde praat en zingt de avond op speelse wijze aan elkaar. De zeven blinken uit op vocaal en instrumentaal gebied en gaan terug naar de jaren ’50, ’60 en ’70, toen de hitparades nog werden gedomineerd door Country en Rock & Roll.

'Back To The Country' is een nostalgische mix van tientallen klassiekers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Spetterende solo's worden afgewisseld met mooie intieme liedjes. Op het programma staan onder andere Ring of Fire van Johnny Cash, Amanda van Don Williams, All You Ever Do Is Bring Me Down van de Mavericks, Rancho Grande van Freddy Fender, Annie's Song van John Denver en Be Bop a Lola van The Everly Brothers. De titelsong 'Back To The Country' is van Neil Young.

Na afloop van de show is er een gezellige afterparty, waarbij sing-alongs worden afgewisseld met verzoeknummers.

Het concert begint om 20.30 uur en kost 22,50 euro. Kaarten zijn te koop via theaterdevest.nl en de balie van De Vest.
Pin It
Bekeken: 2481x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/