De Partij van de Arbeid in Alkmaar heeft de nieuwe kieslijst gepresenteerd voor de komende gemeenteraadsverkiezing. De lijst is duidelijk vernieuwd ten opzichte van de voorgaande verkiezingen.

Na 12 jaar raadswerk heeft oud-fractievoorzitter Paul Verbruggen (57) zichzelf onderaan de lijst laten plaatsen als lijstduwer. Verbruggen vond het tijd worden om plaats te maken voor jong talent. David Rubio Borrajo (27) heeft als lijsttrekker en fractievoorzitter het stokje van Verbruggen overgemomen. De tweede plaats op de lijst wordt ingenomen door nieuwkomer Katinka Kerssens, oud-bestuurder van het COC en manager binnen de zorg.

Ervaren rot Leo van Etten (72) stelt zich verkiesbaar op de derde plaats van de kieslijst. Zijn kennis en ervaring is volgens de PvdA een mooie aanvulling voor de nummers 1 en 2.

Een ander opvallende wijziging op de lijst is de positie van raadslid Hester Veenhuijsen (51), sinds twee jaar raadslid, maar nu op eigen laag op de lijst geplaatst. Reden hiervoor is dat een goede combinatie tussen haar werk als raadslid en haar baan bij de gemeente Amsterdam moeilijk te realiseren is.
Pin It
Bekeken: 2821x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/