Dat verder uitstel niet tot de mogelijkheden behoorde bleek donderdagavond al uit de drang om de commissievergadering af te ronden en niet op een ander moment voort te zetten. Het werd namelijk laat, pas een kwartier voor middernacht werd er 'afgehamerd'.

Tegen die tijd had zich een ruime meerderheid afgetekend vóór het bestemmingsplan van de vernieuwbouw van het ziekenhuis. Toch werd er bij vlagen fel gedebatteerd over vooral de verhouding tussen het belang van het groen in de Hout versus het belang van het kunnen functioneren van het ziekenhuis.

Ook de (vele) insprekers waren overzichtelijk in die twee kampen onder te brengen. Even hartstochtelijk werd er door tegenstanders van het plan gepleit voor een kans voor de flora en fauna in De Hout als door medewerkers van het ziekenhuis voor een beter werkzame situatie.

Willem Peters van BAS vatte de heersende mening het mooiste samen: "Wat het zwaarst is moet ook het zwaarst wegen". Op 14 december stemt de raad over het plan en zoals het er nu uit naar uitziet zal het brede politieke steun krijgen en worden goedgekeurd.
Pin It
Bekeken: 3276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/