Twee mannen die op 19 september de schrik van hun leven kregen, toen ze wegliepen bij hun net geparkeerde auto, vervolgens een harde knal hoorden en constateerden dat de klep van de benzinetank was afgebroken, hadden zeer waarschijnlijk de verkeerde persoon in de kraag gevat. Dit is te lezen in het NHD.

Het incident vond plaats op de Koelmalaan. Na de knal zagen zij een Chinese man op de fiets langsrijden. Ze achtervolgden de Chinese man en zagen hem iets verderop lopen. Ze werkten hem tegen de grond en een omstander belde de politie.

De verdachte bleek echter toch niet op de fiets te zijn: zijn auto stond iets verder geparkeerd. Hij vertelde de rechter dat hij blijkbaar op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. Er moest sprake zijn van een persoonsverwisseling. De advocate van de man vroeg vrijspraak. De man was niet op de fiets, er kon niet worden bewezen dat een fietser de schade had veroorzaakt en de schade aan de auto was ook niet vastgelegd.

De officier dacht ook dat het om een persoonsverwisseling ging en vroeg vrijspraak, zo is te lezen in de krant.
Pin It
Bekeken: 2578x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/