In afwachting van een nieuw Brugtheaterfestival, wordt zondag 3 december voor de tweede keer 'Overbruggen' gehouden. Toneelgroep Monter speelt drie keer 'Nulpunt' bij Soepp in de Hekelstraat en Loes en die Kleine vertonen drie maal 'Loes en Die Kleine zingen weer' in Café De Pilaren op het Verdronkenoord.

Nulpunt is een korte éénakter tussen twee mensen die laten zien hoe elkaars gewoonten en bekende uitdrukkingen irriteren. Terwijl blijkbaar hartelijk in dialoog, worden hun ware gevoelens geopenbaard door gesproken gedachten. Herkenbaar, vooral voor mensen met een lange relatie. Het publiek zit dus een beetje naar zichzelf te kijken en te luisteren en dat doet lachen. Of toch niet

Loes Nuijten en Daphne Groot (die kleine) zijn een opvallend muzikaal kleinkunstduo met sterke stemmen en bovenal verbazing over de wereld en hun eigen bestaan. Daar schrijven ze liedjes over in eigen stijl, variërend in stijl van tango tot intieme ballads. Eigentijdse komische teksten op melodieën die nog lang in je hoofd nagalmen.

Monter speelt om 13:00, 15:00 en 17:00 uur bij Soepp en Loes en Die Kleine spelen om 14:00, 16:00 en 18:00 uur in De Pilaren. Wees ruim van tevoren aanwezig als je zeker wilt zijn van een plekje. Meer info op brugtheaterfestival.nl en Facebook.
Pin It
Bekeken: 2591x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/