De Algemene Ledenvergadering van de SeniorenPartij Alkmaar (SPA) heeft op 24 november de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Hoewel niet verplicht is aan de kandidaat-raadsleden een z.g. Verklaring omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arie Epskamp, de lijstaanvoerder: ”Met genoegen kan worden vastgesteld dat de kandidatenlijst een mooie mix omvat van bestuurlijke en maatschappelijke ervaring. Oud-wethouders en raadsleden, administratief medewerkster op een notariskantoor, HR-functionaris bij de HVC, fysiotherapeut, zelfstandig ondernemer en gepensioneerden komen allemaal voor op de kandidatenlijst".

Kirsten Dielemans, ook huidig fractielid van de SeniorenPartij, is tweede op de lijst.  Zij is betrokken bij de WMO, toegankelijkheid en digitale veiligheid. Werkzaam als Corporate Accountmanager/CCO/financieringen Bovemij. Cor van Vliet, nummer drie, is oud-wethouder die met zijn kandidatuur terugkeert in de Alkmaarse gemeentepolitiek. Hij werkt als strategisch projectleider MEE & de Wering.
Pin It
Bekeken: 3273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/