Donderdag vond een brutale beroving plaats op de Grutterij in Alkmaar, waarbij vermoedelijk pepperspray is gebruikt. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 9800-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Rond 17:30 uur was een 24-jarige Alkmaarder op de Grutterij bezig een koplamp van de auto van zijn buurvrouw te vervangen. De man had zijn jas even uitgetrokken en op de motorkap van de auto gelegd. Zijn buurvrouw stond bij de auto te kijken.

Een man kwam even later aanlopen toen hij op enkele meters genaderd was, spoot hij vanuit een spuitbusje iets in de ogen van de buurvrouw. Het ging vermoedelijk om pepperspray. De man griste daarna de jas weg en ging er vandoor richting het park De Groene Voet. In de jas zaten onder andere een ID-kaart en een bankpas.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving, maar de straatrover werd niet teruggevonden. Het ging om een blanke man van ongeveer 1,75 meter lang. Hij droeg een zwarte Nike baseball-cap, een korte zwarte jas, een zwarte capuchon en een donkere broek.
Pin It
Bekeken: 2698x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/