Het referendum over de sleepwet vindt op dezelfde dag plaats als de gemeenteraadsverkiezingen, namelijk op 21 maart. Wethouder Victor Kloos is hierop tegen, hij wil dat het referendum op een andere datum plaatsvindt zodat er geen verwarring ontstaat tussen landelijke politiek en politiek op lokaal niveau.

Kloos schreef een brief aan de kiesraad, maar die antwoorden dat het wettelijk is bepaald dat een referendum binnen een half jaar na besluit moet plaatsvinden. Als er in dat tijdsbestek verkiezingen worden gehouden dan wordt het gecombineerd, dit scheelt enorm veel organisatiekosten.

De sleepwet kent veel weerstand, met deze wet mogen Nederlandse inlichtingendiensten vanaf 1 januari 2018 massaal online communicatie afluisteren, ook van mensen die niet verdacht zijn van een delict.
Pin It
Bekeken: 2803x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/