Mohammed Keskin, fractievoorzittter van DENK heeft gereageerd op de beschuldiging van Ben Bijl, fractievoorzitter van BAS die constateerde dat Keskin vaak afwezig is bij raadsvergaderingen en -bijeenkomsten.

In augustus en september was Keskin inderdaad in het buitenland maar dat was vanwege het overlijden van zijn oma en dat heeft hij gemeld bij de griffie, zo laat  Keskin weten. Hij erkent dat hij soms afwezig is en dat zijn vervanger Quincy Naarden dan niet altijd in de gelegenheid is om dat op te vangen.

Bovendien zit hij liever tussen zijn potentiële kiezers dan dat hij tijdens een commissievergadering over een bestemmingsplan moet praten, zo voegt Keskin toe. Keskin was bij 19 van de 28 vergaderingen afwezig. Ben Bijl liet dat uitzoeken door de griffie toen Keskin om bewijzen vroeg.

Opvallend is dat Keskin daarop ook de presentielijst van Bijl op heeft opgevraagd bij de griffie, daaruit bleek dat hij 18 van de 28 vergaderingen heeft overgeslagen... Slechts één minder dan Keskin.
Pin It
Bekeken: 3562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/