Omdat Univé het gebouw waarin het Servicepunt Stompetoren gevestigd was heeft verkocht, sluit het gemeenteloket op 14 november haar deuren. Er is een nieuwe geschikte plek gevonden in De Horn te Schermerhorn. Op 5 december zal het nieuwe loket voor burgerzaken geopend worden door burgemeester Bruinooge.

Het Servicepunt is vanaf 5 december open voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of verklaringen omtrent gedrag, uittreksels, legalisatie handtekening en het doorgeven van een verhuizing. Het Servicepunt is bereikbaar met het openbaar vervoer; parkeren is gratis.

Het adres van het Servicepunt is Hornplein 18 te Schermerhorn. Voor overige producten en diensten kan men terecht in het stadskantoor aan het Mallegatsplein in Alkmaar.

Openingstijden zijn te vinden op alkmaar.nl. Verder kan men terecht bij het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14 072 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 4234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/