In 2015 werden gemeenten verantwoordelijk voor de jeugdhulp, iets wat een grote maatschappelijke impact heeft gehad. Reden genoeg voor de rekenkamer om een onderzoek uit te voeren naar hoe de gemeente Alkmaar dit proces heeft uitgevoerd.

Dit onderzoek bestaat uit drie delen (dossieronderzoek, consultatieronde en inhoudelijk onderzoek). De eerste twee zijn inmiddels afgerond door de rekenkamer zelf. Voor het derde deel is een onafhankelijk onderzoeksbureau ingeschakeld. RadarAdvies  doet op verschillende manieren onderzoek, onder andere door interviews af te nemen.

Op 11 oktober vinden er twee groepsinterviews plaats in het gemeentehuis aan de Langestraat. Tijdens deze interviews willen de onderzoekers graag horen wat er goed of wat er nog beter kan volgens de mensen die jeugdhulp ontvangen.

Tussen 14:00 en 16:00 zijn kinderen welkom om hun verhaal te vertellen over hun ervaring met de jeugdhulp. Tussen 19:30 en 21:30 uur zijn de ouders uitgenodigd. Aanmelden voor de groepsinterviews kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marcella op telefoonnummer 06-21204218.
Pin It
Bekeken: 3434x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/