Judith Bosman verzorgt woensdag 18 oktober in de bibliotheek in Alkmaar De Mare een interactieve presentatie over sensitiviteit. Ze vertelt, aan de hand van haar persoonlijke verhaal, wat gevoeligheid met burn-out te maken heeft en hoe je sensitief en krachtiger kunt leren leven.

De overweldigende invloed van een prikkelrijke, prestatiegerichte en digitale maatschappij is voor menig sensitief mens een uitdaging om mee om te gaan. Overbelasting kan leiden tot een stressgerelateerde aandoening als burn-out.

Judith is een vrouw van 56 jaar met een gevoelstalent. Waar zij haar gevoel eerder onderdrukte en een muur om zich heen trok, staat in haar huidige leven gevoel centraal. De weg naar ‘binnen’, zelfinzicht en leven in bewustzijn hebben haar geholpen innerlijke ruimte en rust te vinden, waardoor ze haar natuurlijke kracht is gaan voelen.

De presentatie begint om 20.00 uur en kost 6 euro (leden 5 euro). Aanmelden kan via  bibliotheekkennemerwaard.nl of tijdens openingsuren bij de klantenservice van de bibliotheek (alleen pin).
Pin It
Bekeken: 2548x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/