In de augustustrekking van de Postcode Loterij is de IJsprijs gevallen in De Rijp. De 934 deelnemers in postcodegebied 1483 kunnen hun ijs op zaterdag 30 september ontvangen, tijdens een feestelijk evenement op het grasveld aan de Meelzak in De Rijp.

De winnaars hebben een cadeaubon toegestuurd gekregen, waarmee ze hun ijs tussen 15:00 en 18:00 uur kunnen afhalen. Zij hebben keuze uit de smaken Home Sweet Honeycomb, Topped Salted Caramel Brownie, Cookie Dough S'witch up of het Cookie Dough Wich Multipack.

Tijdens het afhaalevenement kunnen winnaars - maar ook buren die niet meespelen met de loterij - een bolletje Ben & Jerry's ijs proeven. Daarnaast is er een heus koekjes-stapelspel, zijn er informatiestands van Fairtrade en VluchtelingenWerk Nederland en laat de melkboer zijn verse melk proeven waarmee het Ben & Jerry's ijs wordt vervaardigd.

Winnaars die zaterdag niet aanwezig kunnen zijn, krijgen rond 5 oktober een brief thuisgestuurd met een cadeaubon om ijs te halen in de buurt.
Pin It
Bekeken: 3265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/