Zondag 1 oktober is Café Bruintje aan het Ritsevoort weer open om in het bijzonder popfanaten en quizliefhebbers te verwelkomen. Tijdens deze middag wordt de popkennis van deelnemende teams getest in negen gevarieerde ronden over de periode van meer dan 50 jaar popmuziek.

De quiz bestaat uit acht ronden, waarin fragmenten herkend moeten worden en een bijbehorende vraag gesteld wordt. De negende ronde is een 'tafelronde'. Teams krijgen de gehele quiz de tijd om deze op te lossen.

De popquiz begint rond 15.00 uur. Teams van hooguit vier personen kunnen zich vooraf melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het evenement op Facebook, maar voor aanvang is inschrijving ook nog mogelijk. Deelname kost 2 euro per persoon.
Pin It
Bekeken: 2545x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/