De komende acht maanden organiseert de Stadsambassade Alkmaar samen met Bibliotheek Kennemerwaard iedere maand een workshop. De workshopgevers zijn lokale Alkmaarders die succesvol en inspirerend zijn op hun vakgebied. Zij dragen hun vakkennis en ervaring graag over aan Alkmaarders die hun idee willen realiseren om de stad socialer of duurzamer te maken.

De aftrap wordt gegeven door Maaike Boumans op dinsdagochtend 26 september a.s. Zij leert deelnemers om een project duurzaam te maken. Duurzaamheid is namelijk een ontzettend actueel onderwerp, iets wat de wereld nu nodig heeft, maar hoe verwerk je dit in een project? Maaike is expert in strategische ontwikkeling en werkt wereldwijd als host en trainer.

Deelnemers aan de workshops kunnen (startende) ondernemers zijn, vertegenwoordigers van maatschappelijke initiatieven en organisaties, actieve burgers of bijvoorbeeld studenten.

De workshop wordt gegeven bij Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum. De kosten zijn € 35,- per keer incl. BTW. Bij het volgen van acht workshops zijn de kosten € 25,- per keer incl. BTW. Opgeven kan bij Stephan de Vilder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers per workshop.
Pin It
Bekeken: 2982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/