Als het aan de coalitie ligt komt er op Achterdam nummer 7 een politiepost, dit is te lezen in het NHD. De politie vindt het ook een goed idee, maar zij willen er geen geld voor beschikbaar stellen.

De kosten van het opknappen van het pand bedragen in totaal 140 duizend euro, zo liet de gemeente uitzoeken. Een andere mogelijkheid is dat het pand wordt gesplitst. De bovenverdieping wordt dan verhuurd voor bewoning en beneden wordt Stadstoezicht gevestigd. Het renoveren van de bovenverdieping bedraagt dan 90 duizend euro en de benedenverdieping moet voor 50 duizend euro worden opgeknapt, zo is te lezen in de krant.

Dit najaar zal duidelijk worden of de politiepost er gaat komen. De tegenstanders vinden het niet noodzakelijk omdat de kamerverhuurders een eigen beveiligingsdienst hebben en er overal camera's hangen. Als het bureau er niet komt zal het pand verkocht worden.
Pin It
Bekeken: 4063x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/