ActiefTalent brengt mensen die als gevolg van hun verslavingsachtergrond aan de rand van de maatschappij zijn komen te staan weer in beweging en zorgt ervoor dat ze weer kunnen meedoen in die maatschappij.

Eén van de activiteiten is het schoonhouden van de Alkmaarse grachten, een nooit eindigende klus. De boot die daar voor werd ingezet was eigenlijk een beetje aan de kleine kant omdat er met enige regelmaat fietsen en meubels in het water te vinden zijn.

Tom Nederstigt vond dat dat anders moest en doneerde een grotere boot. Maar een grotere boot vraagt om een grotere motor en dat bleek een probleem. Op de voorwaarde dat het een 'groene' motor zou worden sprong de gemeente Alkmaar in de bres en kwam er een vierduizend euro kostende elektrische motor voor 'de Grachtwacht'.

De boot en motor werden vrijdagmiddag te water gelaten en er werd meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om het nodige afval uit het water te halen. Geheel emissieloos natuurlijk.
Pin It
Bekeken: 3958x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/