Op vrijdag werd een bestuurder onwel op de A9, op de fly-over bij het AFAS Stadion. Nadat bij de auto de rechter rijstrook met rode kruizen gemarkeerd was, reden meerdere bestuurders te ver door. Eén daarvan negeerde ook nog eens twee stoptekens van agenten. Hij en zijn vrouw, die achter hem reed, kregen een boete van nog onbekende hoogte.

De onwel geworden bestuurder had de auto op de vluchtstrook gezet. Toen agenten aankwamen had Rijkswaterstaat al de rechter rijstrook afgekruist om een veilige werkplek te creëren. Met twee dienstwagens en ook een motor van Rijkswaterstaat werd de strook afgezet. Terwijl ambulancepersoneel hulp verleende, passeerden diverse bestuurders de ontstane file onder de kruizen door en voegden op het laatste moment in.

Eén bestuurder voegde echter pas net voor de motor in en kreeg daarom een stopteken, dat hij prompt negeerde. Bij een tweede stopteken reed hij om de pylonen heen richting het Kooimeerplein. Politie ging in de achtervolging en wist de man ter hoogte van de kruising N9 - Kennemerstraatweg langs de kant te zetten.

De bestuurder gaf aan dat hij de rode kruizen, noch de agenten had gezien. Zijn vrouw, die achter hem reed en ook gestopt was,  zei dat ze ook de kruizen niet gezien had en daarom pas op het laatste moment invoegde. Het tweetal is bekeurd. Vanwege het gevaarlijke rijgedrag, zal de hoogte van de boete worden bepaald door de Officier van Justitie.
Pin It
Bekeken: 2928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/