Zondag organiseerde Resto VanHarte bij de GAS!Fabriek aan de Helderseweg het foodfestival Heel Alkmaar Kookt, waarbij het buurtrestaurant samen met andere Alkmaarse sociale eet-initiatieven gezellig kookte voor iedereen, ook mensen die het niet zo ruim hebben.

Smulpapen konden terecht bij kramen van Resto VanHarte, AC Buurtrestaurant , De Gouden Engel en eetcafé ’t Ambacht. Special guests waren burgemeester Piet Bruinooge en TV kok Caspar Bürgi, onder andere bekend van Koffietijd. Natuurlijk was er muziek voor een fijn sfeertje. Alkmaars Prachtkoor, The Tropicals, Nosso Groove en vele anderen gaven een optreden. Daarnaast was er theater van Nicole Kovacs en nog meer voor de kids.

Fotograaf Marco Schilpp keek, fotografeerde, hoorde, rook en proefde. De complete fotoreportage is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 3961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/