Op zondag 16 juli, de laatste zondag voor de zomervakantie, organiseert Cultuurpark De Hout, samen met Bureau Dynamiek en Stichting Marmoucha, alweer het zevende zomerse Wereldmuziekfestival.

Het festival is verspreid over twee podia. De optredens starten om  13.30 uur met een swingende muzikale ‘warming-up’  voor jong en oud van SKITTA. Daarna is te horen latin-poprock van Santana Hot Collective, een warm optreden van het Afrikaanse gezelschap Djembé Dramé en gepassioneerde muziek van de Gypsy bruiloftsband Nadara uit Transsylvanië. Tot slot is te horen een energieke mix van traditionele klanken en dance van de Caribische groep Kuenta I Tambu (KiT); een ‘must see’ voor met name jongeren uit Alkmaar en omgeving. De presentatie is in handen van Annemiek Klever, directeur van Bureau Dynamiek.

Ook is er weer een Wereldmarkt met spulletjes en lekker eten. In Kunstnest is de Hout-Kunst te zien van Anita de Haan-Ruiter en natuurlijk is er nog veel meer te genieten.

Het Wereldmuziekfestival duurt van 13.00 tot 18.00 uur en toegang is natuurlijk gratis. Meer info op cultuurparkdehout.nl.
Pin It
Bekeken: 3362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/