Er is volop muziek en grote namen tijdens het tweede Zomer op het Plein weekend. Zaterdagavond 24 juni treedt Paul de Munnik solo op en op zondag 25 juli staat zanger Douwe Bob samen met zijn selectie van studenten van het Conservatorium Haarlem op het podium.

Paul de Munnik gaat voor het eerst solo met ‘Nieuw’, waarin hij het publiek meeneemt naar waar het ooit begon.  Tijdens het intieme concert zingt hij voornamelijk songs van zijn aanverwante album 'Nieuw', met medewerking van Wouter Planteijdt (gitaar) en David Middelhoff (bas). Aanvang is om 20:30 uur.

Tijdens Talentstage staan vanaf 14:30 uur optredens gepland van verschillende ensembles van het conservatorium. Douwe Bob verzorgt een spetterend slotoptreden samen met een selectie van studenten.

Zomer op het Plein vindt plaats van 18 juni t/m 6 augustus. Het volledige programma is te vinden op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 2839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/