Vanaf 14 april tot en met 18 augustus zijn er in de Grote Kerk van Alkmaar elke vrijdag vrij toegankelijke Kaasmarktconcerten. Het beroemde Schnitgerorgel wordt om 12.00 en 13.00 uur een half uur lang bespeeld door een Europese organist. Tot juli is de beurt aan jonge talenten; daarna neemt de gevestigde orde het over.

Op 23 juni neemt Marie Hyoju Ahn plaats achter de pijpen. De Koreaanse begon al op haar vierde met pianoles. In 2008 startte ze National University of Arts van Korea, waar ze vier jaar later met perfecte scores afstudeerde. Daarna ging ze naar de Londense Royal Academy of Music voor haar master, maakte studiereizen naar andere landen en won toen al diverse prijzen in diverse landen. Tussen 2014 en 2016 zat  Marie bij de Musikhochschule van Lübeck in Duitsland voor nog een master en nu studeert ze aan het Conservatorium van Amsterdam bij 'onze' Pieter van Dijk en gastdocent Louis Robillard. (foto: Facebook - Marie Hyoju Ahn)
Pin It
Bekeken: 2618x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/