Artiance is op zoek naar spelers vanaf 16 jaar, die mee willen doen aan de nieuwe muziektheatervoorstelling voor de kerstperiode. Er zijn rollen mét en zonder zang. De auditie vindt plaats op zaterdag 24 juni.

Het Alkmaarse culturele centrum gaat na het succes van vorig jaar weer een kerstvoorstelling maken, welke tussen Kerst en oud & nieuw zes keer zal worden opgevoerd. De voorstelling is geïnspireerd op 'Moord in de kerststal' van Arjan Ederveen (RO theater), een hilarisch stuk met serieuze ondertoon. Waarom krijgt hoogzwangere Maria steeds bezoek van een charmante engel, hoe vinden de drie wijzen de weg zonder Tom Tom, hoe houden de os en de ezel de moed er in. Gelukkig komt de reddende engel…

Het project staat onder leiding van Eva Stam (script & regie), Nienke Groenewege (zang & dans) en Ria de Ridder (productieleiding).

De auditie vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur in de Artiance zaal. De repetities zijn vanaf de auditie tot en met december telkens op zaterdag van 13.00 tot 16.00, behalve in de zomervakantie. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar Ria de Ridder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Pin It
Bekeken: 2459x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/