Zondag 28 mei maken liefst 55 creatieve ondernemers zich op voor de derde editie van Original Market Alkmaar. Op het Canadaplein en het Kerkplein vind je tussen 11.00 en 17.00 uur de mooiste handgemaakte sieraden en accessoires, duurzame kinderkleertjes, fair trade woonspullen, vintage, kunst en papierwaren. Ook zijn er creatieve workshops en activiteiten voor de kinderen dus naast shoppen is er genoeg te doen! oo

Vorig jaar april vond de eerste editie van Original Market in Alkmaar plaats en sindsdien is deze gegroeid in aanbod en activiteiten. Wat heel bijzonder is aan deze locatie, is dat meer dan de helft van de standhouders uit Alkmaar en omgeving komt en een kwart uit Alkmaar zelf. Van ambachtslieden en jonge ontwerpers tot ondernemers en vlijtige huismoeders; iedereen vertelt graag zijn verhaal achter de producten die ze verkopen.

Kids kunnen zich laten omtoveren bij de schminkwagen, hippe meiden kunnen veer-extensions laten invlechten en je kunt verwarmende mini-stoelmassage krijgen. Op het creatieve pleintje kunnen bezoekers een schrijfworkshop volgen, zelf een stempel maken, of meedoen aan een workshop Zentangle (tekenen/schilderen).

De toegang tot de markt is gratis, voor workshops wordt een bijdrage gevraagd. Meer informatie op originalmarket.nl en op facebook.com/ORIGINALmarket.
Pin It
Bekeken: 3249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/