Woensdag werden er hoge straffen geëist tegen vier mannen die twee mensen onder bedreiging bolletjes  cocaïne hadden laten slikken, zo meldt het NHD.

De twee mannen hadden een drugsschuld en werden vastgehouden in een woning in Alkmaar. Onder bedreiging van een pistool werden zij gedwongen bolletjes te slikken die zij vervolgens naar Malta moesten brengen. Een van de mannen wist uiteindelijk alarm te slaan via zijn broer.

In de krant is te lezen dat de Officier  tegen een 28-jarige Alkmaarder vijf jaar cel eiste en tegen zijn 32-jarige maatje vier jaar cel. Een 36-jarige medeplichtige hoorde een eis van 20 maanden waarvan zes voorwaardelijk en een 30-jarige man uit Almere moet, als het aan de Officier ligt twaalf maanden de cel in.
Pin It
Bekeken: 3199x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/