Op 28 februari werd in de uitzending Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de gewapende overval op een goudsmid in de Kleine Dorpsstraat te Bergen. Op woensdag 21 december kwamen even na 17.30 uur twee mannen de winkel binnen die de eigenaar en een stagiair bedreigden met een mogelijk vuurwapen.

In de uitzending werd bekend gemaakt dat één van de daders Timberland schoenen droeg. Een getuige meldde vervolgens dat zij in een slootje langs de Jan Tooropweg een paar Timberlands had gevonden. Ook lagen er een blauwe en zwarte (Hugo Boss) jas, een  Blend en een G-STAR spijkerbroek, een paar zwarte schoenen, zwarte leren handschoenen en latex handschoenen. Mogelijk is dit de kleding die de overvallers droegen, alvorens ze zich hadden omgekleed.

De politie komt graag in contact met getuigen van de kledingdump en mensen die de kleding herkennen. Ook andere informatie met betrekking tot de overval is nog altijd welkom via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 3716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/