Alkmaar/Haarlem, 03 februari 2014. Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en geboren en getogen Noord-Hollander geeft het startsein voor de lokale VVD-campagnes in Noord-Holland. Dit gebeurt aan het einde van de VVD Noord-Holland Dag die dit jaar voor het eerst wordt gehouden. Ook partijvoorzitter Benk Korthals zal aanwezig zijn, net als Rudmer Heerema, voormalig fractievoorzitter van de VVD Alkmaar. De kopstukken geven workshops over onderwerpen als 'combat-debattraining', campagnevoeren en do's and dont's. Speciale gast is trendwatcher Lieke Lamb. Zij geeft een toelichting op wat de lokale issues zullen gaan zijn voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Rudmer Heerema zal samen met collega Anouschka Schut de 'combat-debattraining' verzorgen, gericht op lokale lijsttrekkers versus Tweede Kamerleden. Precies in zijn straatje natuurlijk, want het zal nog vers in het geheugen liggen hoe hij zich vanuit de Alkmaarse raadzaal heeft moeten aanpassen aan de Haagse arena.

De Noord-Holland Dag vindt plaats op 8 februari en wordt georganiseerd door de VVD Kamercentrales Haarlem, Noord-Holland Noord en de Statenfractie Noord-Holland. De bijeenkomst start om 12:00 uur in het Claus Event Center in Hoofddorp en iedereen met een liberaal hart is welkom. Het programma in de plenaire zaal is openbaar, de workshops zijn alleen voor leden van de VVD toegankelijk.

Pin It
Bekeken: 1048x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/