Heerhugowaard/Schermer, 03 februari 2014.  In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 18-jarige bestuurder uit de gemeente Schermer aangehouden wegens het rijden onder invloed en omdat hij wegreed na het veroorzaken van ongelukken.

De politie in Heerhugowaard kreeg rond 2:00 uur een melding dat er brokstukken van een auto op de rotonde West-Frieslandsingel/Oosttangent lagen. Toen agenten poolshoogte gingen nemen bleek ook een lichtmast te zijn beschadigd. Een kilometers lang bandenspoor, van een aanlopende band, leidde de agenten naar een adres in de Schermer waar de auto stond geparkeerd. De jongeman, die een flinke slok op had, bekende in de auto van zijn moeder te hebben gereden. Ook gaf hij toe niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. De auto moest worden weggesleept.

Pin It
Bekeken: 837x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/