31 januari 2014. Zaterdagavond treft AZ FC Groningen in het AFAS Stadion. De ploeg van Dick Advocaat staat op de 8e plek van de ranglijst, FC Groningen staat er met een 7e plek én een wedstrijd minder gespeeld net iets beter voor. Voor de Noord-Hollanders is het dus aan- of afhaken in de subtop van de Eredivisie. Vorig weekend legde de Alkmaarse formatie een uitstekende wedstrijd op de mat in het Philips Stadion, toch was het PSV dat, mede door een uitblinkende doelman Zoet, met 1-0 wist te winnen. FC Groningen kwam vorig weekend niet in actie. Door de hevige sneeuwval in het Noorden werd het duel met FC Twente in de Euroborg afgelast.

In de huidige transferperiode kende de selectie van AZ wat mutaties. Ridgeciano Haps en Jonas Heymans vertrokken op huurbasis naar respectievelijk Go Ahead Eagles en Willem II. Simon Poulsen kwam de gelederen van de Alkmaarders juist versterken. De Deense aanwinst zit echter nog niet bij de wedstrijdselectie van zaterdag. De transferdeadline verstrijkt vannacht om 00:00 en er doen nog de nodige geruchten rondom de ploeg van Advocaat. Zo staan Johann Berg Gudmundsson, Willie Overtoom en Wesley Hoedt in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland, terwijl Guus Hupperts de selectie van AZ mogelijk komt versterken. FC Groningen verscheurde midweeks het contract van Timo Letschert, hij heeft in Roda JC al direct een nieuwe werkgever gevonden.

De wedstrijd tussen AZ en FC Groningen in het AFAS Stadion wordt om 20:45 op gang gefloten door de 39-jarige scheidsrechter Kevin Blom.

Pin It
Bekeken: 907x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/