Alkmaar, 31 januari 2014.  Er staan al veel extra fietsrekken bij het station van Alkmaar Centrum en men kan de fiets overdekt stallen. Toch staat er nog wel eens een kluwe aan fietsen en dat komt onder andere door zwerffietsen en fietswrakken die rekken onnodig bezetten. Deze worden door de gemeente met regelmaat geruimd. Het station gaat flink aangepakt worden en juist dan staat het wel zo netjes als fietsen gewoon netjes in de fietsrekken staan.

Het komt echter wel eens voor dat een geruimde fiets gemist wordt en dan is het veelal lastig om fiets en eigenaar te herenigen. Daarom heeft de gemeente op initiatief van Bruisend-Alkmaar een graveeractie opgezet. Fietsers kunnen op donderdag 6 februari tussen 15:00 en 18:00 aan de voorzijde van het station terecht om gratis hun postcode in het frame te laten zetten.

Raadslid Bart van Groen van Bruisend-Alkmaar:" De postcode in de fiets laten graveren is een oud en beproefd middel om een kwijtgeraakt fiets weer terug te kunnen krijgen. Om het een bruisende belevenis te maken zal Bruisend-Alkmaar met enkele leden tijdens de actie aanwezig zijn om het een bruisend tintje te geven ."

Pin It
Bekeken: 1504x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/