Alkmaar, 30 januari 2014. Het is de volleybalmannen van coach Philippos Kloukas niet gegund om de laatste wedstrijden een positief punt neer te zetten. De sfeer in het team is prima maar het zal zich toch moeten herpakken, want ook de wedstrijd tegen de nummer twee uit de Promotieklasse A ging voor de inmiddels onderaan hangende Alkmaarders verloren. Move uit Edam versloeg het thuis spelende Alvoco in vier sets (12-25, 10-25, 12-25 en 13-25).

Move zou 3e Divisie spelen, als het daar voldoende spelers voor zou hebben, dus Alvoco wist dat het een pittige klus zou worden. Zowel op 'mid' als op buiten stonden ze hun mannetje en in de eerste set had de thuisclub geen enkele kans. Wat Alvoco ook probeerde, Move was steeds een stap sneller. De eerste set eindigde dan ook in 12-25. Ook in de tweede set liep Alvoco achter de feiten aan. Alvoco had aanvallend weinig in te brengen, dus de gasten bleven maar uitlopen. Move wint the tweede set in 10-25, en het is de derde set niet anders: 12-25.

Het laatste speldeel was positiever voor Alvoco. Het kon in het begin meekomen en door een uitstekende opslag van wisselspeler Eggerding kwam het even langszij met 7-7. Maar het is duidelijk dat Move betere aanvallers heeft en constanter speelt. Tot halverwege de set gloorde er toch wat hoop, maar daarna stoomde Move door naar de eindoverwinning: 13-25.

Het is te hopen voor de Alkmaarders dat er in de volgende wedstrijden toch wat punten worden gepakt. De kansen zijn flink geslonken om van de tiende en voorlaatste plek omhoog te klimmen, dus het gaat vooral om consolidatie. Dit geeft een gunstigere uitgangspositie voor de promotie/degradatiewedstrijden later op de kalender. Alvoco speelt op vrijdag 7 februari uit tegen Jonas in Beverwijk.

Pin It
Bekeken: 883x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/